k.sivilov@permidona.com
GSM: 0878 299 306

За нас

Ние сме счетоводна къща „Пермидона“ и предлагаме счетоводни услуги в София. Специализирани сме в обслужването на малки и средни фирми в сферата на търговията и услугите, но имаме капацитет, и поемаме, и фирми от други браншове. Неголемият ни екип включва специалисти с 20 години професионален опит, както и счетоводители, които са в началото на професионалния си път.

Стремим се към дългосрочно сътрудничество с нашите клиенти. Вярваме, че колкото по-добре познаваме вашия бизнес, изисквания и нужди, толкова по-полезни ще ви бъдем. Ценим стабилните, коректни отношения. Лоялността и професионализмът, с които работим ни правят желан партньор за малките и средни фирми. Можете да разчитате на нас за всички текущи или спешно възникнали счетоводни въпроси.

За свое основно предимство смятаме именно малкия си екип от професионалисти и желанието да създаваме стабилни, дългосрочни отношения с нашите клиенти. Това ни позволява да ви предложим индивидуален подход, достатъчно внимание, бързо и адекватно обслужване.

Знаем, че времето ви е скъпо, затова член на екипа ни взима директно от вашия офис месечните документи за осчетоводяване. Поддържаме два офиса за счетоводно обслужване в София. Единият се намира в квартал „Белите брези“, а другият на улица „Шипка“ – в центъра на града. Освен абонаментно обслужване предлагаме и еднократни консултации. Работим на изключително конкурентни цени.

Опитът ни показва, че счетоводителят е като стоматолога – колкото по-рано го посетите, толкова по-малко проблеми и разходи ще имате. Не отлагайте. „Пермидона“ е счетоводна къща, на която можете да имате доверие.